Voi cu ce spălaţi pe jos?

Aşa am văzut io că-i la modă, să scriu despre brandurile pe care le folosesc io, apoi să vă întreb pe voi ce folosiţi.

Acum începem textu’ ăla idiot, ca la teleshopping: am încercat toate produsele de spălat pe jos, dar în zadar; mizeria era tot acolo. Nu, io chiar am încercat toate produsele trendy-flendy de prin reclame, unele mai scumpe decât altele şi unele mai inutile decât altele, în fine!

Până am descoperit vechiul Nufăr! Ştiţi voi, detartrantu’ ăla cu care-ţi era silă să speli şi buda, la o vreme. Amu’, când scot Nufăru’ de sub tejghea, mai că fuge mezeria singură afară din magazin. Mai dau cu mopu’, doar aşa formal. Dacă nu-prea murdară gresia, nici nu spăl cu Nufăr; că poate are impresia că gresia îi mizeria şi o scoate! 😛

Să nu uit şi de găleata mea din plastic verde cu capacitate mărită, de 5000 cmc; şi de mopul din păr de brontozaur pitic din Miserupia, pus în mişcare de o coadă Quad Core cu filet în spirală şi gaică de agăţat în cui.

Voi cu ce spălaţi pe jos?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Voi cu ce spălaţi pe jos?”

  1. Cu una pereche miini sensibile de le apuca mincarimea dupa fiecare repriza de curateala ‘sufleteasca’ a hogeacului…Manusile-s excluse din ecuatie!
    Cred ca am nevoie de menajera.

Scrie un comentariu: