Vulgarizarea, țăranii și proștii

Cred că oamenii proști au o atracție pentru mine având în vedere faptul că îmi ies în cale tot mai des. Oamenii proști și țiganii. Dar cu țiganii e altă poveste.

Azi am primit o adevărată lecție de viață…NOT! Cică e ok ca tu să mă faci pe mine piți pentru că îmi fac manichiura și pentru că am pretenția ca tanti de la salon să-și facă treaba cum trebuie, adică dacă plătesc pentru un serviciu, acel serviciu să fie făcut conform standardelor. Toată treaba asta e ok, dar nu e ok ca eu să numesc o femeie care s-a culcat cu 1000 de bărbați curvă pentru că vulgarizez toată treaba.

Măi omule sunt 1000 de bărbați! Tipa și-o trage cu 3 pe zi!!! Cum naiba pot eu să vulgarizez treaba asta când deja a trecut de limita vulgarului singură? Tu cum crezi că se cheamă asta? Viață normală? Un pic de romantism?

Dar na, dacă tu crezi că am vulgarizat preacurvia, îmi cer scuze față de tine și față de tipă. Lasă fată, n-are nimic! Ești practic virgină!

Va trebui să apelez din nou la apelativul meu preferat: Băi țărane și când zic asta, jignesc țăranii!

Atât.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

3 thoughts on “Vulgarizarea, țăranii și proștii”

Scrie un comentariu: