What the fuck?!!!!!

So, vine maică-mea din Italia și ca de obicei, îmi zice că ar fi cazul să îmi găsesc pe cineva Adriana, nu-i bine să stai așa singură. Văzând că tot insistă, mă hotărăsc să renunț la miștouri (cum fac de obicei Mama, eu caut dar nu găsesc) și îi zic Mama, eu mai vorbesc așa cu câte un băiat,am mai ieșit la un suc, dar nu reușesc să mă atașez de nimeni. Nu știu de ce. Poate am eu ceva.

Brusc mama se schimbă la față și îmi zice Dar ce să ai?. Face o pauză și continuă Știi, în Italia, tot aud cazuri când se duc copii acasă la părinți și le zic că sunt homosexuali sau lesbiene și părinții îi reneagă. Eu nu aș putea să fac asta. Eu te-aș iubi oricum.

Dumnezeuleeee, mama! Nu-ti mărturisesc că sunt pe invers! Ce mă-sa pe gheață?!!!

După ce am petrecut vreo 15 minute s-o conving că sunt heterosexuală, soluția ei a fost următoarea Trebuie să mergi la psiholog. El o să știe ce întrebări să-ți pună ca să-ți dai seama de unde vine chestia asta.Poate ai suferit și de asta nu te mai poți atașa.

WTF, mama?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

15 thoughts on “What the fuck?!!!!!”

  1. Sau o soluţie indicată ar fi să te duci la biserică… Poate nu ai fost dusă de foarte multe ori… 😛

  2. OMG ,mama zicea ca nu e normal sa am dispozitii asa schimbatoare intr-o vreme si de-aia sa ma duc la psiholog, da de ma vindeca, ca ea nu mai stie ce sa faca cu mine . La mine atata-mi trebuie sa fac vreuna ca am psihologul langa mine, imi trage o spovedeala mama de ma vindeca fara Xanax. Oricum in chestiunile de corazon nimeni nu te poate vindeca decat tu pe tine insati, ca tu suferi si tu stii cum sa te aduci din nou pe picioare, zic eu. Nu poate veni un psiholog cu o reteta magica sa ne vindece de inimi frante, ca ar fi coada la cabinetul ala. Dar parintii sunt ingrijorati si uneori nu stiu ce masuri sa ia, din dorinta de-a-ti oferi tot ce-i mai bun, sa te vada din ce in ce mai bine. Si problema asta-i universala!

Scrie un comentariu: