Windows 7, cel mai sistem de operare

Tocmai fac un review la un laptop. I-am instalat Windows 7, dirvere şi când am încercat să intru pe net, ciuciu. Se conectează, da’ zice că ‘no internet access’. Dezinstalat/reinstalat driver de placă wireless, crezând că-i buşit, tot ciuciu. Luat alte drivere de pe Acer Support, nici măcar nu-s de la laptopu’ ăsta.

Search pe google, se pare că e o problemă mai generalistă şi spinoasă decât credeam. Aparent se întâmplă la toată gama de laptopuri şi chiar la computere. Problema e din 2009 şi nici în ziua de azi nu a dat nimeni un răspuns care să funcţioneze în toate situaţiile. La unii o ia cu resetarea routerului, la alţii cu configurarea manuală a ip-urilor şamd, da’ Microsoft nu a dat încă o soluţie general valabilă pentru o problemă veche de aproape patru ani…

BTW, pe râşniţa mea cu Windows XP merge netu’ de rupe, prin acelaşi router!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Windows 7, cel mai sistem de operare”

  1. Problema asta cu wireless-ul am avut’o si eu acum ceva timp. Mi-am instalat win 7 si wirleess-ul era lemn, imi pica din 5 in 5 minute. Am cautat o alta versiune pe internet ca na licenta costa foarte, foarte mult. Acum cu versiunea care am gasit’o nu mai am probleme cu wireless-ul, am cu update-urile. Instalez aceleasi update-uri pe fiecare saptamana :))

Scrie un comentariu: