Xperia Arc S – părţile proaste

Meh, nu vreau să se înţeleagă că nu-mi place telefonu’ meu, da’ nici nu pot să cad în extrema e telefonul meu şi e cel mai tare. Au grijă cei de la Sony Ericsson sau cei plătiţi pentru reclame să insiste pe calităţi, rămâne să vă povestesc eu părţile mai puţin luminoase.

Dimensiunea

Pe mine nu mă deranjează deloc, după cum vă povesteam, eu de fapt vroiam o minitabletă; şi cam asta e Xperia Arc, o mini-tabletă care are şi o funcţie phone. Totuşi, dacă vrei doar un smartphone, nu e pentru tine. Dacă eşti şi gagică la pachet cu o prietenă pe acelaşi buletin chiar nu te văd butonând şi vorbind la o asemenea plăcintă. 😛

Butoane

Poziţionarea butonului power e incomodă pentru dreptaci şi face aproape imposibilă manevrarea telefonului cu o singură mână (dacă ai mâinile mici oricum nu puteai, am zis mai sus de ce).

Căldură

Dap, procesor de 1,4 Ghz, procesor vidio nu-ştiu-de-care, display Bravia Engine care se vede foarte bine în aer liber, chiar şi pe soare puternic, etc. Singura chestie e că atunci când forjezi puţin chestiile de mai sus cu un film sau joc mai performant, în cinci minute poţi prăji cartofi pe spatele telefonului.

Baterie

Gândesc că tot din cauza performanţelor de mai sus, cu telefonu’ stresat, bateria nu rezistă mai mult de 6-7 ore. Sensibil mai mult decât Eee PC-u’ meu. Lăsat ‘mai uşor’ reuşeşte să ţină vreo două zile.

Antena wi-fi

Probabil lucrul cel mai prost şi deranjant. La trei-patru metri de router, dacă mă întorc cu spatele la el (la router – adică să treacă semnalu’ prin mine) pierde o linie din trei, deja. În cealaltă încăpere pierde două linii din trei, mai departe nu mai are nici o şansă. Testat pe două routere, pe care netbooku’ le vede şi de la 30-40 de metri sau prin doi-trei pereţi, deci problema e sigur de la telefon.

Atât.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Xperia Arc S – părţile proaste”

  1. Meh, bateria de la Xperia X1, adică ăla vechi, care ţinea aproape 24 de ore forjat. Normal că e puţin 6-7 ore, cum spuneam, dacă se forţează netbucu’ îl face pe dinţi la autonomie 😀

Scrie un comentariu: