Zece lucruri…(5)

…după care-ţi dai seama că el începe să te iubească.

1. Nu mai citi articole cu tema de mai sus, scrise de gagici. N-au habar! E ca şi cum aş scrie eu ce gândesc femeile; lucru imposibil, deoarece v-am mai explicat că un mascul calculează în sistemu’ binar (ăla cu bine-rău), iar o femeie în hexazecimal.

2. Te invită să dormi la el. Dar vai, m-a invitat din prima zi. Fals, te-a invitat din prima zi să vă futeţi la el. Până când timpul însumat al futaiurilor e mai mare decât timpul alocat somnului, tot aia înseamnă.

3. Te lasă prin casă nesupravegheată. Nu mai închide repede uşa de la bucătărie – să nu observi că n-a mai spălat vasele de patru zile, nu se mai apucă imediat să mimeze că mai aranjează câteva lucruri, de ochii tăi etc. Te lasă să vezi că nu e perfect.

4. Te lasă să-i găteşti. E aproape al tău în momentu’ în care te lasă să vezi că are doar tigaie pentru cartofi prăjiţi şi filtru de cafea în bucătărie, iar frigideru’ arată mai mult a frigider de bar, decât a frigider de apartament. Poţi avea şi surpriza că butelia s-a terminat de vreo doi ani…

5. Mănâncă ce-i găteşti. Nu, nu-i acelaşi lucru cu ăla de mai sus, pentru că primele dăţi când îi găteşti n-o să-i fie foame pe moment, o să mănânce el mai târziu. Maidanezii din faţa blocului se vor bucura şi patronii de mâncătorii vor prospera. 😀

6. Te lasă să-i faci ordine în casă. Ştiu, ţie îţi pare că-i faci un serviciu, când, de fapt, îi fuţi toată direcţia. Masculul trăieşte într-o dezordine ordonată. Gen în grămada aia găsesc tricou’ ăla cu metalica şi prosopu’ cu dinamo, sub pat am două sticle de bere goale, una plină şi două sutiene uitate de foste. Din momentu’ în care tu aranjezi tot la loc, n-o să mai găsească nimic, da’ îţi cere ţie.

7. Te lasă să îţi salvezi Euforia şi Unica în grila lui de programe. E o axiomă faptul că un mascul care locuieşte singur nu are aşa programe în grilă; pe vremea când eram holtei, nici nu ştiam că există…

8. Te lasă să te uiţi la programele gen ălea de mai sus când e şi el acasă. Îl enervează şi nu înţelege nimic din ce se întâmplă acolo, da’ începe să se antreneze pentru situaţiile când nu mai are de ales, #subpapuc.

9. Te lasă să-i speli chiloţii. Masculu’ e foarte atent cu orice chestie care întră în contact direct cu bijuteriile lui, aşa că nu te va lăsa să-i speli chiloţii până nu are deplină încredere în tine.

10. Trage pârţuri de faţă cu tine. Vei avea impresia că e un nesimţit, însă momentul unui pârţ relaxant este atât de sacru pentru el, încât nu-l va împărtăşi cu tine până nu-i sigur 100% că vrea să-şi petreacă restu’ vieţii sub dominaţia ta.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Zece lucruri…(5)”

Scrie un comentariu: