Zero, în pula mea!

Deschidem rubrică nouă în care o să discutăm despre trendurile săptămânii în online.

Săptămâna asta, trendul general e ăla cu legea apei. Io am votat, votează şi tu, huooo nitraţii, huooo producătorii care nu scriu cantitatea de nitraţi pe etichetă, huoo băsexu, huoo eba!

Bun, deci iniţiativa asta îi foarte idioată din mai multe motive. Unu’ dintre ele ar fi că nu am auzit să se fi luat în considerare vreodată vreo petiţie online, indiferent câţi oameni ar fi semnat-o. Am mai discutat despre asta.

În cazu’ în care se adoptă legea, cine va măsura conţinutul de nitraţi din apă? Aceiaşi oameni care veghează ca mezelurile să respecte reţetele? Adică toţi producătorii vor scrie pe etichete conţinut de nitraţi=zero, în pula mea! Cum poţi dovedi că nu e aşa? Se va înfiinţa o puliţie a apelor minerale?

Că parcă văd că specialiştii vor verifica, vor constata că se minte şi inspectorii OPC or ridica din umeri la fel de ralaxaţi ca în cazu’ mezelurilor…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: