Zgonea e retardat!

Cred că useleii ai citit articolu’ meu şi au înţeles că ei bâjbâie pe-ntuneric în timp ce Băse loveşte strategic în punctele lor slabe. Aşa că încearcă şi ei marea cu degetu’ şi-l interpelează pe Băse pe problema contractelor de la Roşia şi Cuprumin.

Au dreptate, recunosc, Băse n-are nici o treabă şi nici o atribuţie în a face lobby pentru o firmă particuleră, n-avea de ce să aducă măcar vorba despre asta! Aşa că useleii se folosesc de greşeala asta pentru a-l trage în spate. Cum se folosesc, e de domeniu’ comicului absurb. Cităm din Zgonea, mare lider useleu, mare om, mare caracter, mare retard:

Lui Traian Băsescu îi este frică. Faptul că Traian Băsescu avertizează că i se pregăteşte acuzaţia de înaltă trădare şi vorbeşte despre desecretizarea contractelor, asta înseamnă că-i este frică, înseamnă că a greşit undeva […] Vom vedea atunci când vor fi desecretizate contractele (n.a. contractele RMGC şi Cuprumin). Dacă acestea sunt legale, nu văd de ce i-ar fi frică (sursa)

Deci concluzia e că lu’ Băse îi e frică de desecretizarea contractelor. Vă daţi seama, dragi alegători, că probabil în contrctele ălea secrete e o clauză gen Preşedintele Traian Băsescu se angajează să facă lobby companiei noastre în schimbul sumei de X dolari. Glumesc, desigur, ce căcat defăimător pentru Băse ar putea fi în contractu’ pulii? Are careva idee?

Să nu mai pun la socoteală că bazele afacerii RMGC au fost puse în perioada ’95-’97, când Băse o freca pe la secretariate şi transporturi. O fi semnat el, cetăţeanu’ Băsescu că vinde auru’ gratis sau ce plm o scrie în contracte? Deci bă Zgonea, la început păreai retardat. Acu’ m-ai convins pe deplin!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: