Ziua ‘am dat-o-n bară’

Mă trezesc dimineață (de fapt era 14:00 dar whatever), mă dau jos din pat și vărs cana cu apă de lângă pat (beau apă în timpul nopții de aia era acolo). Pun cafeaua pe foc, merg la baie, fac chestiile obișnuite de dimineață, mă întorc în bucătărie și mă așez la masă așteptând să aud când se încălește apa. Cred că 10 minute mai târziu realizez că nici nu am să aud întrucât reșoul nu s-a încălzit. Cum naiba se strică un reșou? Îmi zic că e ok că am plita de la proprietar, mă calmez și pun iar cafeaua pe foc.

Merg iar la baie, dau apă pe jos, îmi ud papucii de casă și alunec pe parchet în dormitor. Nu mi-am rupt nimic deci e ok, îmi beau cafeaua și uite că cam și un subiect despre care să scriu pe blog. Câteva minute mai târziu, mă anunță Cristi că am scris un articol acid luând în serios un articol de pe un site de pamflete.

Ies din garsonieră în ideea de a merge la magazin ca să realizez la jumătatea drumul că nu am bani la mine.

Și colac peste pupăză am țipat la mama. Cred că e vremea de vină. Urăsc frigul, zăpada și iarna! Sunt născută iarna, nu ar trebui să-mi placă? Ca să nu mai zic că mulțumită vremii nu prea îmi vine să ies din casă, chestie ce m-a făcut un pic obsedată de Grey’s Anatomy la care mă uit încontinuu și de fiecare dată când simt o durere îmi aduc aminte de pacientul x din episodul y care nu știu ce a avut.

Apropo, ați observat că ăștia din Grey’s Anatomy nu au nicio o operație în decursul căreia să nu i se oprească inima pacientului și ei să nu folosească padelele?

Vedeți ce-mi face frigul de afară? Vedeți?

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Ziua ‘am dat-o-n bară’”

Scrie un comentariu: